perjantai 24. maaliskuuta 2017

Ready 4 Bisnes-tapahtuma

Maanantaina 20.3. ensimmäisenä koulupäivänä työssäoppimisen jälkeen käytiin heti täysillä uuden projektin kimppuun. Kyseessä on meille visuille iso pala purtavaksi, sillä hommanamme on suunnitella päivätapahtuma Plazaan ja järjestää ohjelma sekä kauppakeskuksen lavalle että entiseen Finlaysonin tyhjään huoneistoon Plaza kakkosen yläkerrassa. Asiakkainamme ovat Plazan johto ja 4H-yhdistys ja teemana yrittäjyys. Tapahtumaan tullaan kutsumaan Salon 4H-yrittäjät (alle 28v nuoria) sekä NY-yrittäjät. Ready 4 Bisnes-tapahtuma on 18.5. torstaina.

Ensimmäisenä askeleena oli ohjelman suunnittelu kyseiselle päivälle eli pohtia keitä haluaisimme paikalle esiintyjiksi ja viihdyttäjiksi. Tähän kului seuraavat pari päivää täysissä toimissa, sillä aina ohjelmasuunnitelmasta löytyi tyhjiä lovia jotka piti täyttää.

Oman kolmen hengen ryhmämme ajatuksena oli kutsua paikalle paikallisia salolaisia pienyrityksiä kertomaan nuorille klassisesta yritystoiminnasta, ja pyytää heidät ohessa kertomaan oman tarinansa lavalla myös yleisölle. Tämän lisäksi ajattelimme paikalle kolmea vlogaajaa Youtuben maailmasta, yhdessä esiintyviä Eerika Haikosta ja Joona Hellmania sekä omassa show'ssaan Eeddspeaksia. He tarjoaisivat esityksillään näkemystä moderniin yrittämiseen eli tube-viihteeseen. Heidän kaikkien lisäksi päivän vetonaulaksi suunnittelimme Youtubesta tuttua viihdekolmikkoa Justimusfilmsiä.

Tutkimusmatka Pinterestiin

Koska projektiin kuuluu paitsi tapahtumaohjelman suunnittelu myös Finlaysonin tilan sisustaminen, etäpäivän (24.3.) hommaksi muodostui etsiä inspiroivia työtiloja, huonekaluja yms. sisustuselementtejä  tapahtumaa ajatellen. Linkki omaan tauluuni löytyy täältä >>

Alla muutamia suosikkejani.

http://www.k2space.co.uk/services/furniture/:

Finlaysonin seinät ovat valkoiset, joten joku värikäs moderni teema sopisi sinne hyvin. Vesileikkattujen vanerikuvien teko olisi mahdollista.

danielle oakey interiors: My 4 Tips for Creating a Kids Art Wall:  WALLS WELL USED  A great - and beautiful - way to optimize a small room is enjoying every inch available, including the walls!:

Puhetta oli luokan kanssa järjestää erään valokuvaajayrittäjän näyttely samalle päivälle juurikin Finskun tiloihin. Se voisi hoitua tähän tyyliin omalla seinällään, joko naruin ripustaen tai erilliseen irtoseinään kiinnittäen. Ja toi vasemman puolen kuvan "kids art wall" on ehkä oleellisin juttu koko inspikuvassa ;D Tai sitten ei. Joka tapauksessa myös pöytä ja kirkkaanväriset tuolit näyttää hauskalta, sopien valkoiseen huoneistoon.


The Wave Coworking Offices – Conference Suite, Hong Kong:  Best in Show - Tour Decorist's Virtual Design House - Lonny:
Tykkään vasemman kuvan seinän puhekuplasta, samoin lattian erivärisistä istuinraheista molemmissa. Modernia, menevää ja nuorekasta. Ja freesit väritkin molemmissa.

instacart-office-design-1:
Baaritiski ja -tuolit on yksi juttu joka miellyttää omaa ajatusmaailmaa tapahtumaa miettien. Varsinkin tässä esimerkissä niistä tekee hauskan keltainen väri, vaikka joku hillitympi toimii myös. Riippuu ihan kokonaiskuvasta... Mutta ajatuksella. Baarituolit ja pöytä, jonka molemmin puolin pääsee nojailemaan. Sopisi hyvin "meet & greet"-tapahtumaa varten Finskun tiloissa.

Jostain syystä joka kuvassa on jotain keltaista vaikken edes erityisemmin välitä koko väristä. Kai sitten yrittäjyydessä on jotain joka tuo mieleen keltaisen värin ja saa sen näyttämään hyvin inspiroivalta? :S

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti